Välj datum

Månad/År
Dag

Josephssons
Korsgatan 12
031 - 17 56 15

ÖPPETTIDER
Vardag: 10.00 - 18.30
Lördag: 10.00 - 16.00

Fyll i listan i vår butik
Det bästa sättet att skriva en önskelista är att gå runt i butiken med penna och papper och skriva vad man tycker om. Det är bra att ha god tid på sig. Vår kunniga personal hjälper gärna till med tips och förslag på presenter. Av erfarenhet vet vi att det är lättare för gästerna om det finns önskemål om många olika typer av presenter och att man väljer presenter i olika prisklasser. För att lägga in en lista fyller ni i vår blankett som finns i butiken.

Önskelistan finns i butiken och på hemsidan
Men tänk på att vänner och släkt ifrån övriga landet kan reservera presenter på listan som kan hämtas ut i samband med bröllopet. Gästerna kan via hemsidan se vad ni önskar er och se vad som är köpt av någon annan. Om ni vill att bara era utvalda gäster ska se listan på hemsidan väljer ni ett lösenord som ni meddelar era gäster.

Vår present till er
Som tack för att ni väljer vår butik får ni ett presentkort på 10% av den totala summan som handlats för på önskelistan. Detta presentkort hämtas ut i butiken efter den stora högtidsdagen. Det ligger kvar i butiken under ett år och gäller sedan i 10 år från dagen det utfärdas.

Välkommen in så berättar vi mer!